Addax kargo bedava ve de siparişinizde %50’ya varan indirim

Addax kargo bedava ve ürünlerinde %50’ya varan indirim müşterilerine sağlar o yüzden hemen alışverişinize başla ve sana özel fırsatları kaçırma!

Addax Markası:

Addax kargo bedava kodu sunan Addax markası, alışverişiniz hem kazançlı hem de kolay olması için online sitesi kurmuştu ve bütün ürünleri onun içinde çok uygun fiyatlarla sağlar. Bunun yanı sıra alışverişinize daha ucuz fiyatlarla olması için dönem dönem yeni Addax indirim kodu sizlere sunur ve de siz addax hediye çeki ücretsiz alabilirsiniz sonra alışverişinizde kullanabilirsiniz ya da burdan kargo bedava kodu alabilirsiniz. Bence Addax markası bütün kadınlara göre en favori bir marka çünkü bütün ihtiyaçlarını çok güzel tasarımlarla üretir.

Addax indirim günleri:

Biz alışverişi yapması için indirim günleri bekleriz ve de indirimleri sağladığı bütün markaları takip ederiz o yüzden sizlere Addax indirim günleri sağlarız. Sadece geçen linke girin ve istediğiniz günde bir addax indirim kodu alın ve alışverişinize çok indirimler ile başlayabilirsiniz ama bir Addax indirim kuponu alışverişinizde kullanması lazım.

Addax her zaman online sitesinde ya da mağazalarda bulanan ürünlerinde indirimleri uygulanır ama online alışverişiniz daha indirimli olabilir ama nasıl olacak? Sadece alışverişiniz tamamladıktan sonra siz Özge Kuponu sitemizden Addax indirim kodu alabilirsiniz ve ödeme aşamasında kullanın. Bunun yanı sıra eğer ücretsiz kargo kazanmak isterseniz, Addax kargo bedava hizmeti sağlar ve 24 saatte kargo var.

Addax indirimli Ürünleri:

Addax markası yeni trend kadın giyim üretir. Bütün kadınlara en uygun fiyatlarla şık ürünleri sağlar. Bunun yanı sıra Addax kargo bedava hizmeti ve indirim kodları sayesinde alışverişini çok kazançlı olacak.

ÜST GİYİM;

Üst giyim kategorisinde sweatshirt, triko, hırka, bluz, T-shirt, basic t-shirt, gömlek, büstiyer, elbise, tulum bulacaksınız.

ALT GİYİM;

Addax üste gitim yanında pantolon, jean pantolon, etek, tayt, şort, eşofman, pijama gibi bütün alt giyim türleri çok uygun fiyatlarla sağlar o yüzden bütün ihtiyaçlarınızı bulacaksınız.

DIŞ GİYİM;

Dış giyim bize çok önemli o yüzden bir Addax indirim kodu sayesinde ceket, yelek ve de mont/kaşe uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz ve da Addax kargo bedava kampanyası sayesinde sizlere ücretsiz ulaşır.

AKSESUAR;

Addax kadınlara göre en önemli şeyi unutmadı ve unutamaz. Sadece Addax online sitesi açınca aksesuarlara için özel bir kategori bulacaksınız. Bu kategorisine girince çantalar, cüzdan, kemer, çorap, şallar ,bere, şapka, kolye, bileklik, taçlar, tokalar, fular, saç bandı, halhal, parfüm satın alabilirsiniz.

Addax İndirim:

Addax online sitesindeki indirim bölümünde bulanan ürünlerinde indirimleri %10’dan başlar ve %60’a kadar ulaşır o yüzden siz alışverişinize başladıktan önce indirimleri göz atın kesinikli çok müthiş indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra daha indirim alışverişinizde kazanabilmek için Özge Kuponu sitemizden istediğiniz Addax indirim kodu alabilirsiniz.

Addax İndirimli Alışveriş:

Biz her zaman indirimleri takip ederiz ve indirimli ürünleri satın alması her isteriz o yüzden siz sadece aliverişinize başladıktan önce birkaç aşaması yapması lazım.

İlk aşaması

Özge Kuponu sitemizi açacaksınız sonra ana sayfasındaki MAĞAZALAR kategorisine gireceksiniz ve Addax kısımı açacaksınız ve istediğiniz indirim kodu bedava alabilirsiniz.

İkinci aşaması

Siz Addax online sitesine gireceksiniz ve istediğiniz kategorisinden alışverişinize başlayacaksınız sonra bütün ihtiyaçlarınızı sepete ekleyerek ödeme yola seçip aldığınız Addax indirim kuponu yazacaksınız.

Son aşaması

Alışverişiniz tamamladıktan sonra ve bir indirim kodu ekledikten sonra siz siparişinizi tamamlayın sonra hemen toplam tutarı indirimi uygulanacak.

 

Addax sitesinde alışveriş tamamldıktan sonra nasıl ödeyebilirim?

Addax online mağazasından ürünleri satın alabilmek için kredi kartıyla ödeme yapması lazım. Siz başka bir ödeme seçenek ile ödeyemezsiniz.

Addax online sitesinde ücretsiz kargo sağlar mı?

Hayır, Addax online sitesinde ücretsiz kargo hizmeti sağlamıyor. Addax siteinden alışverişiniz tamamladıktan sonra siz kargo ücreti 11.99 TL ödeyeceksiniz ama Addax indirim kodu ile bedava kargo alacaksınız.

Addax online sitesinden siparişim ne zaman ulaşır?

Addax online sitesi üzerinden Siparişinizi verildikten sonra 1-3 iş günü içerisinde kargo şirket ile sizlere teslim edilecektir.

Addax online sitesi hangi kargo şirketi ile çalışır?

Siz Addax online mağazasından alışverişini tamamladıktan sonra YURTİÇİ KARGO kargo şitketi ile sizlere ürünleri göderilecek.