DR indirim kuponları ile %60′ varan indirim kazanmak ister misiniz?

DR indirim kuponları ile siz alışverişinizde %60′ varan indirim kazanabilirsiniz. Hemen indirimler ile alışverişe başlayın.

DR indirim kuponları:

DR indirim kuponları sayesinde bütün kültür ve sanat severleri bütün ihtiyaçları en ucuz fiyatlarla satın alabilirler ve de her zaman yeni bir d&r indirim kodu sağlar. Siz indirimli ürünleri satın alabilmek için alışverişinize başladıktan önce Özge kuponu sitemizi ziyaret edin.

Özge Kuponu sitemiz sık sık D&R online sitesi takip eder ve bu sitesinin indirim kuponları için özel bir kısım yapmıştı ve yeni kuponları onun içinde sağlar. Sadece bu kısım açınca siz bütün indirim kodları kolay kolay bulacaksınız ve istediğiniz indirim kodu ücretsiz alabilirsiniz.

D&R indirimli ürünleri:

D&R online sitesi, bütün kültürü sevenlere göre kültür, sanat ve eğlence dünyası gibidir. Bu nedenle siz her zaman yeni ürünleri kolay kolay satın alabilmek için DR indirim kuponları bedava sağlar.Sadece Özge Kuponu sitemizden istediğiniz dr indirim kuponu alabilirsiniz sonra da alışverişinize başlayabilirsiniz.

Siz edebiyat, hobi, tatlı, yemek, müzik, spor vb gibi bütün alanda ürünleri bulacaksınız. Hemen siz dr indirim kodu 2021 linke girin ve indirim kodu alın sonra alışverişinizde kullanın ve siparişinizde %50’ya varan indirim kolay kazanabilirsiniz.

D&R kategoriler:

Kitap ve E-Kitap

Bu iki kategorisinde siz Edebiyat, Çocuk ve Gençlik, Eğitim Başvuru, Araştırma – Tarih, Din Tasavvuf, Foreign Languages, Ders / Sınav Kitapları, Sanat – Tasarım, Felsefe, Hobi, Bilim, Çizgi Roman kitapları bulabilirsiniz ve de DR indirim kuponları sayesinde sevdiğiniz yazarı ürünleri çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Siz kitap kategorisinden alışveriş yapınca kitap nüshası size gönderilecek ama E-Kitap kısmında telefonunuz ya da bilgisayarda okuyabilirsiniz.

Kırtasiye

Bu kategorisinde bütün okul ihtiyaçları bulabilirsiniz. Siz her dr indirim kodu sayesinde Silgi ve Kalemtraşlar, Kart Zarf ve Mektupluklar, Kalemler, Defterler, Masaüstü Gereçleri, Organizasyon Ürünleri, Okul Çantaları, Kağıt Ürünleri, Boya ve Resim Malzemeleri, Kitap Ayracı, Yazı Tahtası, Çalışma Masası, Sanatsal Malzemeler, Termos, Mataralar, Kitap Okuma Lambası çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Elektronik

Bu kategorisinde çok uygun fiyatlarla telefon, ev elektroniği, tabletler & çevre birimleri, Foto, Kamera, Robotlar, Kobo E-kitap Okuyucular bulabilirsiniz ve de daha indirimleri kazanabilmek için Özge Kuponu sitemizi açın ve istediğiniz dr kupon kodu ücretsiz alabilirsiniz.

Hobi & Oyuncak

Çoçuklarımız her zaman oyuncakları satın almak isterler o yüzden D&R online sitesi puzzlelar, eğitim oyuncakları, oyuncaklar, kutu oyunları, figürler, birleştir oyna setler, hobi, 0-3 yaş oyuncaklar, akıllı oyuncaklar, bahçe oyuncakları, uzaktan kumandalı araçlar sağlar. Bunun yanı sıra Özge kuponu sitemizden Dr kupon kodu alsaydınız, siz alışverişinizde %50’ya varan indirim kazanabilirsiniz.

Müzik

Bu kategorisinde siz yerli ve yabancı albümler, bebek – çocuk müzikleri, Karaoke, müzik aletleri gibi bütün müzik ile ilgili ürünleri kolay kolay bulabilirsiniz hem de çok indirimleri kazanacaksınız.

Bunun yanı sıra Oyun & Konsol, Hediyelik Eşyalar, Spor & Outdoor, Dergiler için kategorileri bulacaksınız. Sadece sevdiğiniz kategorisi açabilirsiniz ve istediğiniz zamanda alışverişinize başlayın.

D&R sitesi ile %60’a ulaçan indirim kazan!

DR indirim kuponları göre siz her zaman yeni indirim kodu kazanabilirsiniz. Mesela siz bu kupon kodu alışverişinizde kullansaydınız siz %60’a ulaşan indirim, ücretsiz kargo, özel hediye ya da müthiş bir fırsat kolay kazanabilirsiniz ama siz alışverişiniz tamamladıktan sonra siz ödeme aşamasında Özge Kuponu sitemizden aldığınız dr indirim kodu kullanın ve hemen indirim uygulanacak.

 

D&R sitesinde siparişim hakkında nasıl bilgi alabilirim?

Siparişiniz tamamladıktan sonra siparişinizin durumunu Hesabım menüsündeki Sipariş Bilgilerim sayfası açarak bilebilirsiniz.

D&R sitesinde siparişimi iptal edebilir miyim?

Evet, D&R sitesinde siparişinizi iptal edebilirsiniz. Sadec siparişinizin iptal etmek için İletişim sayfasındaki Bize Yazın bölümünü açarak SİPARİŞ İPTAL başlığını seçin. Sonra da bilgileri doldurarak GÖNDER tuşuna basın.

D&R online sitesinde nasıl ödeyebilirim?

D&R onlie sitesinden alışverişiniz tamamldıktan sonra kredi kartı, banka Kartı ya de Havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Hediye paketi bedava mi?

Evet, D&R online sitesinde hediye paketi hizmeti ücretsiz sağlar. Yani siz bir ürün satın alabilirsiniz ve de heydiye olarak bir arkadaşa göderebilirsiniz