Yeni üye olun ve İstegelsin ilk sipariş indirimi ile %50’a indirim kazan

İstegelsin ilk sipariş indirimi ile alışverişinizde %50’ya varan indirim kazanabilirsiniz o yüzden İstegelsin online sitesine yeni üye olun.

İlk Sipariş İndirimi:

İstegelsin ilk sipariş indirimi yeni üyelere sağlar ve siz bu indirim kolay kolay kazanabilirsiniz, siz Özge Kuponu sitemizi açın ve indirim kodu hemen alın sonra ilk alışverişinize başlayın. Siz alışverişiniz tamamladıktan sonra aldığınız istegelsin indirim kodu kullanın.

Bunun yanı sıra İstegelsin online sitesi sık sık yeni indirim kodu sizlere sunuyor. Mesela İstegelsin kupon kodu 30 tl indirim alışverişinizde uygulanacak o yüzden bu indirim kuponu alabilmek için siz geçen linke girin. Bu nedenle siz Özge Kuponu sitemiz sayesinde İstegelsin’dan alışverişiniz hep kazançlı olacak sadece ilk alışveriş değildir.

İndirimli Ürünleri:

Siz İstegelsin ilk sipariş indirimi kodu sayesinde kolay indirimli ürünleri satın alabilirsiniz. Sadece İstegelsin online sitesine yeni üye olun sonra istediğiniz ürünleri sepete ekleyerek alışverişinize başlayın. İlk alışverişiniz tamamladıktan sonra Özge Kuponu sitemizden aldığınız indirim kodu kullanın sonra siparişiniz tamamladıktan sonra müthiş indirim ilk siparişinizde uygulanacak.

Ayrıca her alışverişinizde Özge Kuponu sitemizden yeni bir İstegelsin indirim kuponu ücretsiz alın sonra alışverişiniz tamamladıktan sonra kullanın. Siz Özge Kuponu sitemizde bulunan bütün istegelsin kuponları ile özel hediye, bedava ürün, %50’ya indirim ya da ücretsiz kargo kolay kazanabilirsiniz o yüzden indirim kodu olmadan alışverişi kazançlı olmaz.

İstegelsin Ürünleri:

– Yemek ürünleri (meyve, sebze, et, tavuk, şarküteri, ekmek, süt ürünleri, kahvaltılık, içecek, temel gıda, dondurulmuş, parti Malzemeleri)

– Temizlik ürünleri (tuvalet Kağıdı, kağıt havlu, ıslak mendil, peçete mendil, sıvı ve toz çamaşır deterjanı)

– Kozmetik & Kişisel Bakım Ürünleri( ped, tampon, duş jeli, katı ve sıvı sabun, diş macunları, diş fırçalar, ipler, diş bakım ürünleri, çocuk diş bakım, deodorant, kolonya ve parfüm)

– Saç Bakım ve Aksesuar şampuan (saç bakım kremi, sıvı saç kremi, maskeleri ve serumları, doğal saç bakım, saç boyaları, şekillendiriciler, aksesuarları, fırçalar ve tarakları )

Sadece bu kadar değil, İstegelsin ilk sipariş indirimi sayesinde İstegelsin’dan bütün ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

İstegelsin online sitesinde kapıda ödeme yapabilir miyim?

Hayır, İstegelsin onlin sitesinde sağldığı ödeme seçenekleri göre Kapıda ödeme, EFT ve havale seçenkleri bulmayacaksınız.

İstegelsin online mağazasında ödeme seçenekleri nelerdir?

Malesef İstegelsin online sitesinde çok ödeme yolları bulamazsınız Sadece kredi kartı ile İstegelsin online sitesinden ürünleri satın alabilmek diye ödeme yapabilirsiniz.

İstegelsin online sitesinde kargo ücreti ne kadar?

İstgelsin online sitesinden 150 TL’ye kadar alışverişi yapsaydınız, siz 5,90 TL teslimat ücreti ödeyeceksiniz.

İstegelsin online sitesinde siparişlerimi nereden takip edebilirim?

Hesabım menüsüne gireceksiniz sonra Siparişlerim alanına tıklayın ve hemen aktif ve eski siparişlerine kolay ulaşabilirsin.