Hotiç indirim kodu al | Alışverişinizde %50’ya varan indirim kazan

Hotiç indirim kodu al ve alışverişinizde %50’ya varan indirim kazan o yüzden hemen indirim kodu kopyalayın sonra alışverişinize başlayın.

Hotiç indirimleri

Siz Hotiç online sitesinden indirimli alışveriş yapabilmek için bu Hotiç indirim kodu al sonra alışverişinize başlayın. Yani siz Özge Kuponu sitemizden herhangi Hotiç indirim kodu alışverişinizde kullansaydınız, siz hemen siparişinizde indirim uygulanır o yüzden kupon kodu kullanmadan alışveriş yapmayın.

Hotiç markası sık sık ürünlerinde çok müthiş indirimleri uygulanır o yüzden online sitesi açınca siz ana sayfasında çok cazip kampanyaları bulacaksınız. Bunun yanı sıra Özge Kuponu sitemizden istediğiniz hotiç indirim kodları bulacaksınız ve de Hotiç kısmında ücretsiz ve kolay alabilirsiniz.

Hotiç Kampanyalar

Hotiç markası çok ünlü bir marka ve de her zaman sizlere çok çeşitili fırsatları sağlar. Yani siz alışverişinizde çok fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Fırsatlardan yararlanabilmek için Hotiç indirim kodu al sonra hotiç kampanyaları göz atın ve size göre uygun bir kampanya kullan. Siz bu indirim kodu ve seçteceğiniz kampanya sayesinde alışverişinizde indirim %60′ kadar ulaşabilir.

Hotiç online sitesi çok güzel bir kampanya sağlar. Siz bu kampanyasında bütün net %70’e varan indirim uygulanır ve de sepette %50 indirim kazanacaksınız. Yani siz bu markası ile çok hem çok şanslı olacaksınız. Ayrıca herhengi hotiç indirim kodu ile siz siparişinizde daha ekstra indirim kazanabilirsiniz.

İndirimli Ürünleri

her marka online sitesinde çok güzel ürünleri sağlar ve de onlarda indirimleri uygulanır o yüzden online sitesinde Hotiç indirimli ürünler kolay satın alabilirsiniz. Hotiç online sitesi kadınlar ve erkeklere bütün ayakkabıların türleri sağlar ve de aksesuarlardan tüm ihtiyaçlarınızı sunar. Siz online sitesi açınca kadınlar ve erkekler ürünleri için ayrı bir bölümü bulacaksınız ve bütün ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sadece Hotiç indirim kodu al ve istediğiniz ürünü sepette ekleyin sonra ödeme yolu seçin ve hemen bizlere ulaşır.

1-Ayakkabıların Türnleri

Günlük Ayakkabı
Topuklu Ayakkabı
Sandalet
Terlik
Bot, Çizme

2- Çanta & Aksesua

Çantalar
Mini (Çapraz)
Portföy
Sırt Çantası
Cüzdan

Hotiç online sitesinde taslimet seçenekleri nelerdir?

Hotiç online sitesi sizlere ürünlerin taslimet seçenkleirnden iki seçeneği sağlar. Adres sayfasında Mağazadan teslim seçeneğini ya da kargo seçeneğini tıklayabilirsiniz.

Hotiç online sitesinde nasıl ödeme yapabilirim?

Siz Hotiç online sitesinden seçtiğiniz ürünleri satın alabilmek için sadece kredi kartı ile güvenli ödeme yapabilirsiniz ve başka bir ödeme seçenek yok.

İade için kargo ücreti var mi?

Hayır, siz Hotiç online sitesinden satın aldığınız ürünleri MNG Kargo şirketi ile iade etseydiniz, kargo ücreti ödemezsiniz.

Hotiç online sitesi kargo ücreti ne kadar?

Hotiç online sitesi sizlere ürünleri teslimat etmek için 5 TL kargo ücreti uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra siz indirim kodları sayesinde ücretsiz kargo kazanabilirsiniz.