Net%30 indirim | İndirimli tatil fırsatları ✈ En lüks tatilleri tadını çıkarın

İndirimli tatil fırsatları sahip olabilmek için siz Özge kuponu sitemizden bir Tatil indirim kodu alın ve turlarında %30 indirim kazanın.

İndirimli Fırsatları!

Tatil onlin sitesin bize göre en önemli online turların sitelerinden birdir ve biz bu sitesi ile çok ilgileleniriz çünkü siz herhangi tatil indirim kodu ile İndirimli tatil fırsatları yakalanabilirsiniz. Ayrıca siz istediğiniz turu ve istediğiniz yere en uyggun fiyarlaral gidebilirsiniz. Yani siz Tatil online sitesi sayesinde çok indirimli fırsatları sahip olabilirsiniz.

Ayrıca siz Tatil sitesini açınca siz ana sayfasında çok çeşitli fırsatları ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu nedenle siz istediğiniz yere ve tura göre siz uygun bir kampanyası seçebilirsiniz. Daha fazala indirimleri kazanabilmek için bir indirim kodu tatil rezervasyonda kullanın.

Tatil indirim kuponları

Biz Özge Kuponu sitemizde çok çeşitli indirim kuponları sağlar ve de siz her alışverişte bir indirim kuponu kolay alabilirsiniz. Biz bütün online alışveriş siteleri takip ederiz ve herhangi online sitesinden indirimli sipariş yapmak isterseniz, sitemizi açacaksınız ve istediğiniz indirim kodu kolay alacaksınız. Bu nedenle Tatil online sitesi için indirim kuponları sağlarız.

Yani siz indirimli tatil fırsatları kazanabilmek için siz Özge Kuponu sitemizden istediğiniz tatil indirim kodu alın ve hemen indirimli tatil fiyatları ile rezervasyon edebilirsiniz. Bu ne demek? siz bizimlehayalinizdeki tatil çok yakın ve çok uygun fiyatlarla olacak.

Neden Tatil.com?

Tatil şirketi ile siz istediğiniz tura gidebilirsiniz ve kolay ve rehat rezervesyon edebilirsiniz çünkü satış ofislerinden, çağrı merkezinden onlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizlere tatil fırsatları sağlar. Mesela siz turlarında %45’ye varan indirim kolay kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Tatil indirim kodlardan biri kullansaydınız, siz siperişinizde ek indirim kazanacaksınız. En önemli şey siz bütün ihtiyaçlarınız bu sitesinde bulacaksınız ve de tek bir takla siz istediğinz otel, uşak, tatil ve turu bulacaksınız.

Tatil.com Avantajları
1-Peşin Fiyatına 12 Taksit.
2- İptal & İade Garantisi.
3- Erken Rezervasyon İndirimi!
4-En Güvenli ve Kaliteli Oteller.
6-En Uygun Fiyatlarla!
7-15 Yıllık Deneyim.
8- Özel Fırsatlar.

 

Tatil online sitesinde nasıl ödeme yapacağım?

Tatil online sitesinde istediğiniz turu ve oteli rezervasyon edikten sonra siz EFT/Havale, nakit ödeme ya da Kredi Kartı ödemen yapabilirsiniz.

Tatil.com’da kaç saat içinde rezervasyonu iptal edebilirim?

Fikriniz değiştiniz ya da tatilin yeri ya da oteli değişmek isterseniz, sizrezervasyonu otele ulaştığınız önce 72 saat içinde iptal veya değişebilirsiniz.

Tatil online sitesinde müşterilerin hizmeti ile ne zaman ulaşabilirim?

Siz bir sorun yaşasaydınız ve bir resmi yetkili ile ulaşmak isterseniz, müşteriler 7 / 24 çağrı müşterilerin hizmeti ile arayabiller

Kredi Kartı ile pos cihazından ödeme var mı?

Evet. Siz Tatil'in satış ofisleri ya da merkez ofisine gidebilirsiniz ve yüz yüze yapılan rezervasyon işlemleri yapabilirsiniz sonra pos cihazından kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.