Büyük fırsat: DR hediye kuponu ile sepette ekstra %30 indirim

DR hediye kuponu sayesinde sizin alışveirşinizde ekstra %30 indirim kazanacaksınız o yüzden Özge kuponu bedava alın sonra siparişinizde kullanın.

D&R Sitesinin Hediyeleri

D&R online sitesinden hediyeleri kazanmak için siz hemen DR hediye kuponu sitemizden ücretsiz kopyalayın sonra alışverişinize başlayın. Siz bu hediye kuponu kullandığında siz çok özel hediyeleri kolay sahip olacaksınız. Ayrıca siz de çok uygun fiyatlarla ürünleri satın alabilirsiniz.

Siz D&R online sitesi istediğiniz hobi ürünleri ve melzemleri satışa sunar. Ayrıca siz bütün kitapların türleri sizlere sunar. Üstelik siz istediğiniz zamanda en yeni kitapları en ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz ve tabii ki her şey DR indirim kuponları sayesinde sayılır.

D&R İndirim Fırsatları

D&R online sitesinden indirimli alışveriş yapabilmek için sizlere yeni bir indirim kuponu sağlarız o yüzden burdan hemen alın ve fırsatı hiç kaçırmayın. Siz dr hediye kuponu Özge Kuponu kullandığında toplam tutarı %40 indirim kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra D&R online sitesindeki ürünlerinde ek indirim var ve bazı zamanlarda bu indirimleri %50’ye kadar ulaşabilir ve de daha ekstra indirim için bir DR indirim kodu kullanın.

Mesela siz kitapları satın almayı çok sevseydiniz, siz istediğiniz kipaları sepette eklediğinde %5 ek indirim kazanacaksınız. Ayrıca siz çok çeşitli fırsatlardan ve özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu nedenle siz D&R online sitesine girin ve bütün fırsatları göz atın.

D&R Ürünler

Siz D&R online sitesine girince menü bulacaksınız. Üstelik siz bu menü açın ve istediğiniz ürünü arayın. Siz bu sitesinden elektronik cihazlar, hediyeler, kitaplar ve çocukların oyunları çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ayrıca siz ne istersen, çok cazip fiyatla bulacaksınız o yüzden bence bu sitesi sizlere çok büyük bir şans.

Siz de çoçuklarınıza okul malzemeleri ve oyuncakları satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra sizin çoçuklarınızın mutluğunu kazanabilmek için sizlere Özge Kuponu sitemizde DR hediye kuponu bedava sunarız. Siz yanlızca bu kuponu alıp siparişinizde kullanın ve hemen indirim yada bir hediye kazanacaksınız. Bence fırsatı yakalanın ve şanlı olun çünkü DR indirim kodu kullanma ile  %40’a varan indirim kazanacaksınız.

D&R online sitesinde siparişlerim hakkında nasıl bilgi alabilirim?

D&R online sitesinde siparişlerin durumunu bilebilmek için Hesabım menüsünden Sipariş Bilgilerim sayfasından görebilirsiniz.

D&R web sitesi Hangi kargo şirketi ile çakışır?

DR online sitesi bütün siaprişlerinizi Yurtiçi Kargo, Kargom Sende ya da HepsiJet/MNG ile kolay ve hızlı göderilecek.

DR online sitesinde yurtdışı kargo ücreti var mı?

Evet. DR online sitesinde yurtdışı kargo için ücreti var ama siparişlerin içeriği ve bölgelere göre kargo bedeli değişir.

DR online sitesinde kaç gün içinde ürünleri iade edebilirim?

Siz ürünlerinizi siparişi verdiğiniz tarihinden itibaren, 14 (on dört ) gün içinde kolay ve ücretsiz iade edebilirsiniz.