Vivense ilk alışveriş indirimi | %40’a kadar ulaşan indirim

Vivense ilk alışveriş indirimi sizlere sağlar o yüzden siz ilk siparişinizde %40’a kadar ulaşan indirim kazanabilirsiniz.

İlk Siparişle İlk İndirim

Biz Özge Kuponu sitemizde çok indirim kuponları sağlarız ve eğer siz bu indirim kodu ilk sipairşinizde kullansaydınız, Vivense ilk alışveriş indirimi kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Vivense markasının müşterilerinden biri olsaydınız, Özge Kuponu sitemizden bir Vivense indirim kodu alıp siparişinizde kullanabilirsiniz. Sonrasında indirirmleri kazanacaksınız.

Siz ilk alışverişinizdeki indirim %40’a kadar ya da daha fazla ulaşabilir. Vivense online sitesinden alışverişiniz çok kazançlı olmak isterseniz, siz en doğru yerdesiniz çünkü siz tek bir Vivense kampanya kodu kullansaydınız, hemen alışverişinizde çok cazip indirim uygulanacak ve siparişiniz çok kazançlı olacak.

Vivense İle Eğlenin

Vivense online sitesi ile siz çok eğleneceksiniz çünkü yeni eviniz için en şık tasarımlarla ürünler kolay kolay bulabilirsiniz ve de çok uygun fiyatlarla olacak. Bunun yanı sıra siz Vivense online sitesinden çok çeşitli ürünleri satın alabilirsiniz ve sizin evinize hızlı bir şekilde göderilecek.

Siz yeni bir ev en şık ürünleri ile rahatla kurabilmek ve Vivense ilk alışveriş indirimi kazanabilmek için siz en doğru yerdesiniz çünkü Vivense ile en şık tasarımlar ve en uygun fiyatlar ile eğleneceksiniz. Hemen Vivense online sitesindeki kategorileri göz atın.

Vivense Kategorileri

1-OTURMA ODASI
2-YATAK ODASI
3-YEMEK ODASI
4-MUTFAK
5-ÇOCUK + GENÇ
6-ÇALIŞMA ODASI
7-DOLAP + ANTRE
8-HALI
9-AYDINLATMA
10-DEKORASYON

Vivense Özel fırsatlar

Vivense çok ünlü markasıdır ve bütün müşteriler bu markası Türkiye’de çok tarcihler. Ayrıca Vivense mağazalara binlerce her gün giderler. Bunun yanı sıra siz Vivense ilk alışveriş indirimi sağlar ama online sitesinden alışveriş yapsaydınız. Üstelik siz Vivense online mağazasından kolay, rahat ve kazaçlı alışveriş yapabilirsiniz.

Mesela siz Vivense online sitesinden ilk defa alışveriş yapacaksanız, siz özel fırsatlar, indirimli ürünleri, hediyeler ve ücretsiz kargo gibi çeşitli özelliklerden yararlanabilirsiniz. Bu nedenle siz bu indirim kodu alın sonra Vivense online sitesinden istediğiniz ürünleri satın alın ve çok uygun fiyatlarla sipariş edeceksiniz.

Vivense yeni üye indirimi sağlar mı?

Evet. Siz Vivense online sitesinden ilk alışveriş 750 TL üzerine olsaydı, hemen 50 TL indirim otomatik olarak kazanacaksiniz.

Vivense online sites garanti süresi sağlar mı?

Evet. Siz Vivense online mağazasından Mobilya, halı ve aydınlatma bölümden herhangi ürünü satın alsaydınız, siz teslim edildiği günden itibaren 2 yıl boyunca garanti süresi sağlar.

Vivense online sitesinde ürünleri kaç gün içinde iade edebilirim?

Vivense online sitesinden satın aldığınız ürünleri teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Vivense online mağazasında taksitli ödeme yapabilir miyiz?

Evet. Vivense online sitesinden alışveriş tamamladıktan sonra kredi kartları ile 3, 6, 9 ve 12 taksitli ödeme yapabilirsiniz.