Addax hediye çeki 75% | Addax Güvenli Alışveriş 💯

ADDAX hediye çeki sunan ADDAX online sitesi şimdi açın ve çok indirimler saiz bekiliyor. Bu nedenle Addax daha ucuz fiyatlarla satın almak için Özgekupon sitimizden Addax indirim kodu arayın!

ADDAX HAKKINDA

Hayatımızın zorluğun yüzden, bütün insanlar alışveriş kolaylığını arıyorlar. o yüzden her gün online mağazaların önemlisi giderek artıyor ve onlarca mağaza gezmeden dilediğinizce alışveriş yapabileceğiniz.Her sezonda binlerce şık ve güzel ürünler sunan Addax, online alışveriş konuşunca akla gelen online sitelerden biridir. Şimdi addax.com’de Addax müşterileri için sürekli bir şekilde çok indirim fırsatları,  ADDAX hediye çeki  ve kampanyaları var. Alışveriş yapınca ekstra indirimlerin keyfine doyacaksınız.

ADDAX ÜRÜNLER:

-Tişört ve bluzlar

-Pantolon ve taytlar

-Elbise ve etekler

-Hırka ve kazaklar

-Trençkotlar ve ceketler

-Aksesuar

Bir kadın hayalini kurduğu her şey sizileri tek bir tık ile  ADDAX.COM.TR ‘da bekliyor. Her mevsimde ürünleri rahatlıkla ulaşabilirsiniz. ADDAX.COM.TR siteyi ziyaret ediyorsanız yeni ürünlere tek bir tık ile anında ulaşıp hakkında detaylı bilgiler alıp uygun fiyatla sipariş yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra,  ADDAX indirim Kodunu kullanınca, hem çok indirimleri kazanacaksınız, hem de ücretsiz kargo yararlanma şansınız var.

-ÜST GİYİM: ADDAX.COM.TR ‘dan  en güzel ve zevkli üst giyim alabilirsiniz. Ayrıca tüm renkler ve beden bulacaksınız. ÜST GİYİM ÜRÜNLER: Sweatshirt,Triko,Hırka,Bluz,T-shirt,BasicTshirt,Gömlek,Büstiyer, Elbise ve Tulum.

-ALT GİYİM : ADDAX.COM.TR ‘da hem Alt giyimden tüm çeşitler, hem de bütün renkler ve beden var. Addax’dan Pantolon, Jean Pantolon, Etek,Tayt,Şort, Eşofman ve Pijama satın alabilirsiniz.

-DIŞ GİYİM : ADDAX.COM.TR ‘da sizin güzelliğiniz için en kıymetli ceketler, montlar  ve de kaşeler var.

-Aksesuar : Hanimler!  ADDAX.COM.TR’da sizin için her var. Hem tüm renkler ve tasarımlar, hem de uyun fiyatlarla aksesuarı alabilirsiniz.  Çanta, Cüzdan Çanta, Kemer, Çorap, Şal, Bere – Şapka, Kolye,Bileklik,Taç-Toka, ve Fular-Saç Bandı var.

-PARFÜM: ADDAX.COM.TR’da en muhteşem parfümler de var.

Addax İndirim Fırsatları:

-10 TL Net İndirim!

-Ücretsiz kargo kampanyası.

-Montların ADDAX Hediye Çeki !

-Addax Dış Giyimde İndirim Fırsatı!

-Jean Pantolon Modellerinde Addax İndirim!

-Yeni sezonun favori ürünlerinde  %10 indirim!

-Aksesuar Ürünlerinde Addax %10dan %50 ye varan indirim!

ADDAX Hediye Çeki Kodu :

Addax online alışveriş sitesinde tüm ürünlerde %50 ye indirim var. Hanımlar! indirim fırsatını kaçırmayın. ADDAX indirim Kodunu alın ve büyük indirimler kazanacaksınız.  Eğer alt giyim, üst giyim, dış giyim ve ya aksesuarları Addax online alışveriş sitesinden 150 TL ve üzeri alışverişiniz yapicaksaınız 10 TL indirim sağlayacak. Daha indirimler için ADDAX hediye çeki kodunu kullanın yeterli!

Yeni Sezonun Ürünleri İçin ADDAX Hediye Çeki Kodu :

Yeni sezonun favori ürünleri şimdi  %10 indirimli satışa sunulmaktadır. Ekstra İndirim almak için ADDAX indirim kodunu alın yeterli!

Montların ADDAX Hediye Çeki Kodunu :

Addax.com.tr’de mont modellerinde %30’a var. Bu fırsat kaçırmayın ve soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak şık montları alın. ADDAX  kodunu kullanarak Addax.com.tr’den şimdi uygun fiyatlarla şık montları alabilirsiniz.

Jean Pantolon Modellerinde %50 ye varan Addax İndirim!

Seçili pantolon modellerinde indirimi kazanacaksınız olabilir, ama bir şart var. Sadece ADDAX hediye çeki kodunu kullanın ve kesinlikle daha indirim alacaksınız.

Aksesuar Ürünlerinde Addax %10dan %50 ye varan indirim!

ADDAX.COM.TR ‘da Addax aksesuarları daha uygun fiyatlarla satılıyor.Biz çok iyi biliyoruz; sizin şıklık için nasıl çantalar, şapkalar ve bileklikler çok önemli.Şimdi tıklayın ve ADDAX hediye çeki kodunun indirimi keşfedin.

ONLİNE MÜŞTERİ İLETİŞİMİ

TEL: 444 0 997

TEL: 0 228 315 0 444

HAFTA İÇİ 09:00-17:00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

 

ADDAX online sitesinde ödeme seçenekleri neler?

ADDAX SİTESİNDE Çok basit ve kolay iki yolu sağlıyorlar. Siz ADDAX.COM'den alışveriş bitince, kredi kartı veya banka kartı ile ödemebilirsiniz.

ADDAX'TA Kapıda ödeme ve Havale yolu ile ödeme var mı ?

Eğer kapıda ödeme ve haval ile ödeme ödemeyi isterseniz, bu seçenekleri bu sitesinde sağlamadılar.

ADDAX Hediye Çeki nereden bulacağım?

Çok kolay bir şey. Bir kaç adımlar ile ADDAX Hediye Çeki bulabilirsiniz. Özgekupon ana sayfada bulunan ADDAX indirim kodu bölümde bütün ADDAX indirim kodları koyuduk. sadece istediğiniz kodu arayın ve hemen bulacaksınız.

ADDAX hediye çeki kullanınca, ne kazanacaksınız?

Bu hediye çeki alışverişte kullanınca, %50'ye veren indirim kazanabilirsiniz ya da özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz kargo ya da bedava ürünleri kazanacaksınız.