Media markt özel alışveriş çeki 50% ✅ | En iyi ürünleri satın alın

Media markt özel alışveriş çeki sayesinde tüm ürünlerde daha %50’ye varan indirim!

Media Markt, 1979 yılında kuruldu. Bu marka, günümüzde 15 ülkede 700 mağazalarda cazip fiyatlarla elektronik ürünleri sunuyor. Ayrıca Media Markt, 2007 yılında Türkiye’de ilk mağazasını açmıştı. Laptopunuzu, tabletinizi, ev aletlerinizi yenilemek istiyor ama kampanyalı günleri kaçırdıysanız ya da pahalı fiyatllarla bu ürünleri buluyorsanız, endişelemenize gerek yok, çünkü media markt özel alışveriş çeki sayesinde daha ucuz fiyatlarla ürünleri alabilirsiniz.

Siz “Özgekupon” sitemizden bedava şekilde edinecekleri media markt indirim kodu, media markt indirim kuponu, media markt özel alışveriş çeki, media markt promosyon kodu ile online sitesinde bulunan bütün ürünlere daha da ucuza alabiliyorlar.

Media Markt sitesinde neler var ?

Sitede Tv & Ses, Telefon, Tabletler, Bilgisayar, Foto & Kamera, Beyaz Eşya, Ev Aletleri & Yaşam, Kişisel Bakım & Sağlık, Oyun & Hobi ve Anne & Çocuk gibi10 kategori var.

Media Markt sitesinde hangi markalar bulacaksınız?

Media Markt, Canon, Hotpoint, HTC, Indesit, Seagate, Philips,Nokia, AMD,Panassonic, Tefal, Intel, Braun, Kingston, Microsoft, Kenwood, Delonghi, Lenovo ve Beurergibi bütün dünyada en güvenli ve en favori eletronik ürün markaları sağlıyor. Biz iyi biliyoruz ki; Bu markaların ürünleri çok pahalı, ama media markt özel alışveriş çeki ile daha da istediğiniz markanın ürünleri ucuz fiyatlarla alabilirisiniz.

Nerde indirim kodları bulacaksınız?

“Özgekupon” sitemizde yeni kodları sağlıyoruz. Hiç merak etmeyin, çünkü bütün kuponları bedava alabılırsınız. Bizim sitesi sadece açııp, media markt indirim kodu arıp hemen onu koplayın.

İndirim Kampanyalar Hakkında Genel Bilgiler

Kampanyalar başka kampanyalarla, kupon ve sepet kurgularıyla birleştirilememektedir

Tüm kampanyalar tüketicilere içi sağlıyorlar ve kampanyalar hiç ticari gaye değil.

Eğer bir kampanyada aldığınız ürün değişmek itirorsunuz ve bu kampanyayı bitmişse, hiç sorun yok değişebilirsiniz.

Media markt online sitesi ya da mobil uygulamadan sipariş verip, ürünü mağazadan teslim alabilir misimiz?

Evet, Media Markt sitesi ya da mobil uygulamada aldığınız ürünleri seçtiğiniz mağazadan teslim alabilirsiniz ve teslime hazır olduğunda tarafınıza e-posta gönderecekler.

Hangi ödeme seçeneklerini kullanabiliriz?

1- Kredi Kartı
2-Havale/EFT
3-Hediye Kartı

 

Media Mark Hangi Kargo Şirketleri ile çalışıyor?

Media Markt sitesinden yaptığınız alışverişlerinizi Aras kargo ya da Horoz Lojistik tarafından teslim edilmektedir.

Media Markt sitesinde Kapıda Ödeme sağlıyor mu?

Evet, Media Markt sitesinde Kapıda Ödeme sağlıyorlar. Stığın aladığınız ürünlerinizide kapıda ödeme seçeneğini Kolay kolay kullanabilirsiniz.

Kapıda Ödeme için hizmet bedeli ödeyecek miyim ?

Evet, Media Markt sitesinde Kapıda Ödeme için hizmet bedeli ödeceksiniz. Siparişlerinizde 6,99 TL tutarında hizmet bedeli alacaklar.

Üye olduğunda Ne kazanacağım?

Mediamarkt.com.tr’ye üye oluduğunda hem siparişlerinizi kolayla takibi edebilirsiniz hem de yeni indirimleri ve özel fırsatlar ve kampanyalarından yararlanabilirim.