Evyap hediye çeki 40% | Kodu kopyalayın ✄ ve en iyi bakım ürünlerini alın

Cazip fiyatlarla kişisel temizlik ve bakım ürünleri satın almayı istiyor musunuz? Evyap hediye çeki sayesinde çok rahat hissedeceğiniz. Eğer nasıl olacağı bilmek istiyorsunuz benimle gel !

Evyap Shop Hakkinda:

2019 yılında kurulan evyap shop sitesi, uygun fiyatlar kazanmak ve müşteri memnuniyeti ye ulaşmak amacıyla sizi evyap hediye çeki sunuyor. Çeşitle markalarıyla kişisel temizlik ve bakım ürünleri üretilen Evyap sitesenden tüm ürünleri uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

1927 yılında Erzurum’da küçük bir atölyede başlayan Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan Evyap, son teknolojiyle temizliğin ürünleri üretiyor. Eyvab, Duru, Arko Men, Arko Nem, Evy Baby, Fax, Activex, Emotion, Privacy, First Class, Blade, Gibbs, Bellissima, Sanino gibi çeşitle markalarla ürünleri sağlıyor. Evyap indirim kodu ile istediğiniz makadan ürünleri satın alabilirsiniz.

Evyap hediye çeki nerde bulacaksınız ?

yeniler bilmeyi diye, sitemize açın ve istediğimiz markanın kopunları arayın. Eğer Evyap sitesinden alışveriş yapmak istiyorsunuz, “Özgekupon” sayfamızda indirim kopunları bulacaksınız. Ücretsiz kargo, %80’e varan indirimi ya da bedava çok hediyeleri kazanabilirsiniz.

EVYAP Kategorileri:

Online sitesinde TIRAŞ, KREM, KOLONYA, SAÇ VE DİŞ, SABUNLAR, BEBEK BAKIM, PARFÜM ve DEODORANT gibi çeşitli kategorileri var. Biz iyi biliyoruz ki; bütün kişisel ve bakım ürünleri çok hem de çok pahalı. Ayrıca temizliğimiz ve sağlığımız için her gün bu ürünleri çok kullanıyoruz. Bu nedenle Evyap hediye çeki ya da Evyap indirim kodu ile istediğiniz olnaldan en ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

Evyap hediye çeki Nasıl alınır ?

Evyap hediye çeki almak için çok kolay ve basit bir sürece. İlk aşamanda Googel’de Özgekupon sitesini arayın sonra ana Özgekupon sayfasınde bulanan MAĞAZALAR kelimesi üstüne tıklıyacaskınız. Hemen bütün markaların ikonları bulanan yeni bir sayfa açılacak. Onun içinde Evyap indirim kodunun kategorisini arayın sonra Evyap ikonun üntüne basarak bütün evyap kuponları bulacaksınız.Böylece istediğiniz ve size uygun indirim kodu ücretsiz alabilirsiniz. Şimdi istediğiniz Eyap indirim kodu kopylayın sonra Evyap online sitesi açın ve istediğiniz ürünleri indirimli satın alın.

İletişim:

Müşteri Hizmetleri ile çok kolay konuşabilirsiniz.
Telefon numarası: 08502551330
E-mail: cozummerkezi@evyapshop.com

Evyap sitesinde Ödeme seçenekleri neler ?

kredi kartı veya bankamatik kartınızla alışveriş yapabilirsiniz.

Evyap sitesinde Sipariş ne zaman ulaşabilir ?

Siparişinizi satın aldığı günden itibaren 3 günü içerisinde ulaşmaktadır. Resmi tatil ve hafta sonlarda kargo ulaşmamaktadır.

Evyap sitesinde Nasıl iade yapabilirsiniz?

İlk şart iade koşullarına uyumlu lazım. Siz teslim edildiği günden itibaren 7 iş günü içinde Mng kargo ile ürünleri iade bilirsiniz ve hiç para ödemeyeceksiniz.

Evyap sitesinde Siparişinizi nasıl takip edebilirsiniz ?

Hesabım / Siparişlerim sayfasında siparişinizin adımlarını görebilirsiniz. kargo takibi etmek için cep telefonunuza gelen takip kodunuzu yazın.