Avva yeni üye indirimi ile ilk alışverişinizde indirim %60’a ulaşacak

Avva yeni üye indirimi sayesinde cazip fiyatlarla ilk alışverişinize başlayabilirsiniz ve siparişinizde %60’a ulaşan indirim kazanabilirsiniz.

Avva’dan İlk Sipariş:

Avva markası sunduğu Avva yeni üye indirimi sayesinde ilk siparişinizde çok indirimleri kazanabilirsiniz. Şimdi eğer siz daha önce Avva online sitesinden hiç bir ürün satın almasaydınız, siz bizimle ilk alışverişinizi çok kazançlı olacak. Sadece Özge kuponu sitemizden bu indirim kodu kopyalayacaksınız ve alışverişinizde bu kodu kulanın.

Avva markası müşterilerin memnuniyetleri kazanmak için sık sık yeni bir Avva indirim kodu sağlar. Yani ilk siparişiniz sadece kazançlı olmayacak ama avva kuponları sayesinde her siparişinizde farklı indirim kazanabileceksiniz. Fakat nasıl olacak bu iş?

Avva’dan her siparişinizde şanslı olun!

Simdlik ilk siparişinizde indirim kazanacaksınız çünkü Avva yeni üye indirimi sağlar. Siz ilk alışverişinizde indirim %60’a ulaşabilir ama ilk şart Avva indirim kodu kullanın. Bunun yanı sıra Avva ilk alışveriş 50 tl indirim da sağlar. Yani siz ilk alışverişinizde çok şanslı olacaksınız.

Ayrıca Avva online sitesinden her siparişinizde şanslı olmak ve indirimleri kazanmak için Avva online sitesinden alışverişinize başladıktan önce Özge Kuponu sitemizdeki Avva indirim kodunun kategorisinden bir Avva indirim kuponu bedava alın sonra alışverişinizde kullanın.

Avva indirimli ürünler:

Avva, hazır erkek giyim ve ürünleri üreten bir ünlü markasıdır. Bunun yanı sıra en şık tasarımlarla ürünleri satın alabilirsiniz ve hiç pahalı değil. Avva markası her zaman çok cazip fiyatlarla ürünleri sağlar. Bundan sonra Avva online sitesi kurdu ve bütün ürünlerini en ucuz fiyatlarla sizlere sunar.

Sadece bu kadar değil siz bütün erkek ürünleri için özel bir kategorisi yaptı. Yani eğer giyim, ayakkabı, aksesuarları satın almak isterseniz, siz online sitesi açacaksınız ve istediğiniz ürünleri sepete ekleyeceksiniz.

Fakat alışverişinize tamamladıktan sonra Özge Kuponu sitemizi açın ve istediğiniz Avva indirim kodu ücretsiz alın sonra da ödeme aşamasında kupon kodu yazın. Biz her zaman Avva markasının kampanyaları ve yeni fırsatları takip ederiz ve bütün Avva indirim kuponları ücretsiz sizlere sunarız.

Avva online sitesinde kaç ödeme seçenkleri var?

Avva sitesinden alışverişiniz tamamaladıktan sonra ödeme aşamasında sadece Kredi kartı ya da havale ile ödeme yapabilirsiniz. Yani sadece iki ödeme seçeneği kullanabilirsiniz.

Avva online mağazası Hangi kargo ile çalışıyorsunuz?

Avva online sitesinden alışverişiniz tamamladıktan sonra tüm siparişinizi Yurtiçi Kargo ile taslim edilecek.

Avva online sitesinde kargo masrafları ne kadardır?

Siz Avva online sitesinden 100 TL altında siparişler olsaydı, kargo ücreti için 9,99 TL ödeyeceksınız ama 100 TL'dan daha fazla alışveriş yapsaydınız, kargo ücretsiz olacak.

Avva online sitesinden ürünşeri iade ve değişim süresi ne kadar?

Siz Avva online mağazasından satın aldığınız ürünleri istediğiniz gibi bulmasaydınız, ürünleri kullanmadan teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde asıl faturası ile iade edebilirsiniz.