Vivense yeni üye indirimi ile %30’a varan indirim kazan

Vivense yeni üye indirimi kazanabilmek için bu kupon kodu ücretsiz kopyalayın ve %30’a varan indirim kazanın.

Vivense’ye yeni üye ol!

Sizin ilk alışverişiniz çok cazip fiyatlarla olması diye Vivense yeni üye indirimi sağlar. Bu nedenle bu indirimi kazanabilmek için birkaç şartı var. İlk şart yeni üye olması lazım ve ikinci şart Özge Kuponu sitemizden Vivense indirim kodu alıp ilk siparişinizde kullanması gerekiyor.

Sadece bu kadar değil, siz her alışverişinizde yeni bir indirim kodu kullanabilirsiniz. Yani ilk siparişiniz tamamladıktan sonra başka bir siparişi vermek isterseniz, Özge Kuponu sitemizdeki Vivense bölümünü açın ve istediğiniz vivense kupon kodu alın. Hemen alışverişinizde cazip indirim uygulanacak.

Vivense’ye nasıl üye olabilirim?

En şık ve güvenli mobilya modelleri satan Vivense online sitesine yeni üye olması için Vivense online sitesi açacaksınız sonra ana sayfasındaki Giriş Yap basacaksınız. Sonra da Üye Ol seçeneği seçeceksiniz. Açılan sayfasında bulunan bütün kişisel bilgileri gireceksiniz. Üye Ol basarak yeni hesabı kuracak. Böylece Vivense yeni üye indirimi kazanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra Vivense online mağazasından ilk alışverişine özel 750 TL üzerine olsaydı, 50 TL indirim kazanacaksınız. Ayrıca daha ekstra indirimleri için siz Özge Kuponu sitemizden bir Vivense kuponu ücretsiz alacaksınız. Bence Vivense indirim kodu ve Özge Kuponu sitemiz sayesinde sizin ilk siparişiniz çok kazançlı olacak.

Vivense indirim ne zaman kazanabilir?

Vivense indirim ne zaman burada bulabilirsiniz. Siz her zaman Vivense online sitesinden indirimli ürünleri satın alabilmek için birkaç yoldan yararlanabilirsiniz ve kolay kolay indirimleri kazanabilirsiniz. Alışverişinizde bir indirim kodu ve de bir kampanya kullanıldığında çok çeşitli indirimleri kazanabilirsiniz. Sadece alışverişinize başladıktan önce Özge Kuponu sitemizden Vivense kodlarından biri alın ve kampanya kategorisine giren.

Vivense indirimli ürünler:

Siz eğer Vivense müşterilerinden biri olsaydınız, indirimli ürünleri satın alabilirsiniz ve de yeni bir üye olacaksınız, Vivense yeni üye indirimi kolay kolay kazanacaksınız. Bunun yanı sıra alışverişinize başladığında her zaman ürünlerinde farklı indirimleri göreceksiniz ve istediğiniz ürünü kolay satın alabilirsiniz. Sadece istediğiniz ürünü sepete ekleyin sonra bir Vivense indirim kodu kullanın.

 

Vivense online mağazasında nasıl ödeyeceğim?

Vivense online sitesinden istediğiniz ürünleri satın alabilmek için Kredi/banka kartı ile ödeme ve Havale/EFT gbib birkaç güvenli ödeme seçenekleri kullanabilirsiniz.

Vivense yeni üye indirimi nedir?

Vivense her yeni üye için ilk siparişte indirimi sağlar. Sadece ilk alışverişinize özel 750 TL üzerine olsaydı, 50 TL indirim kazanacaksiniz.

Vivense online sitesinde ürün ne zaman iade edebilirim?

Vivense online sitesinden satın aldığınız ürünleri istediğiniz gibi bulmasydınız, siz ürünleri teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Vivense online mağazası ücretsiz kargonun hizmeti sağlar mı?

Evet, Vivense online mağazası ücretsiz kargo hizmeti sağlar ama ürünleri 500 TL'nin üzerine sayın alsaydınız, teslimat ücretsiz olacak.